2013 m. balandžio 1 d., pirmadienis


Blynai su obuoliais
(arba džiovintomis spanguolėmis)









 Reikės:

140g kvietinių miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
2 šaukštų cukraus
apie 3 vidutinio dydžio obuolių (arba 100g spanguolių)
1 didelio kiaušinio
200ml pieno
1 šaukšto tirpinto sviesto

Į dubenį persijokite miltus su kepimo milteliais, įberkite žiupsnelį druskos, įmaišykite cukrų. Sudėkite obuolius (arba džiovintas spanguoles) ir gerai išmaišykite. Kitame dubenyje išplakite kiaušinį su pienu, įmaišykite sviestą. Suberkite miltų mišinį ir užmaišykite tešlą. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose.


 Receptą radau žurnale "Virtuvė"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą